mandag 24. september 2018


             Engelen i Perlehagen

 I dag har eg lyst å framsnakke ei fantastiske dama  - Sissel i Perlehagen.  Det er berre så utruleg godt og inspirerande å stikke innom til Sissel. Klemmen, møte og atmosfæren - det gjer så godt, ein kan berre stå der og "varme seg",  til og med om regnet siler ned. Og så er det masse flotte planter, potter og  små skatter for den som har sans og auga for slikt.


 Peter Pan fekk bli med meg idag - nå danser han i torget og minner meg på kor viktig det er med balanse - ein klarer mykje når ein er i balanse .       
Og så har ho så mange flotte løkar som treng å få komme i jorda nå. Oppmodar alle i Stavanger distriktet å ta turen innom Perlehagen og kjøpe med seg nokre løkar.

Bildene under her er frå Facebook sida til Perlehagen - kikk gjerne innom der, og la deg begeistre.  Og så håper eg mange tek turen innom denne veka,  dette er nemleg siste veka Perlehagen har åpent denne hausten. Løk er også flott i krukker :)

Bildet kan inneholde: plante, blomst, utendørs og naturBildet kan inneholde: plante, blomst og naturBildet kan inneholde: blomst, plante og natur

Eg heie på deg Sissel, heldige dei på Tjensvoll som har slik ei perle i nabolaget.


2 kommentarer:

  1. Høres ut som et spennende sted, godt å ha i nabolaget. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
  2. Ikkje heilt i nabolaget mitt, Men eg kjører gjerne inn til Stavanger for ein tur i Perlehagen :)

    SvarSlett